Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Maribor, Center

Hiša421.1 m2
899.000 €

Osnovni podatki

 • Transakcija: Prodaja
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost: 421.1 m2
 • Zgrajeno: 1995
 • Šifra: PH4647262DL-1

Energetski razred

Opis objekta

Pozdravljeni,

predstavljamo vam čudovito hišo na elitni lokaciji pod Piramido, v mirnem delu Maribora. Le korak vstran je Mestni park z znamenitimi Tremi ribniki in center mesta.

Hiša je bila arhitekturno skrbno načrtovana, z veliko steklenimi površinami, ki dajejo hiši toplino in ogromno svetlobe. Vsa leta so jo skrbno vzdrževali, da je obdržala ves svoj sijaj. Okolica hiše je obkrožena s prelepimi nasadi grmovnic, dreves in rož. Na krasnem ograjenem vrtu, ki vam nudi popolno zasebnost, si oddahnete v popoldnevih in uživate vstran od vseh pogledov, saj je zasnovan tako, da imate čas zase  sredi mesta.

Hiša se razprostira v treh nadstropjih in je v zgornjem nadstropju zasnovana kot galerija. S kvalitetno, minimalistično in okusno notranjostjo, vam omogoča, da ji lahko dodate svojo noto in jo spremenite v svoj novi dom. Materiali v hiši so naravni, kot sta marmor in les, ki bodo z vami živeli še dolga leta.

V pritličju ima hiša odprto zasnovan prostor, ki ga sestavljajo dnevna soba z jedilnico in kuhinjo od koder pa imate vstop na zastekljen zimski vrt. Pritličje med prostori povezuje hodnik, iz katerega vstopate v sobo za goste, dve garderobni sobi, utility in kopalnico. Prav tako iz hodnika vstopate na razkošno, marmorno stopnišče, ki povezuje zgornje nadstropje in klet.

V prvem nadstropju očara odprt bivalni prostor z galerijo in lončeno pečjo, katerega posebnost je tudi kopalnica odprtega tipa. Iz tega prostora nas vodijo lesene stopnice v galerijo, ki ima dve sobi; glasbeno sobo in knjižnico, kjer se lahko ob tihih večerih popolnoma sprostite. V tem nadstropju imamo tudi tri spalnice. Iz glavne spalnice imamo vstop na čudovit, zaseben balkon s prelepim pogledom na mesto Maribor in Pohorje.

V kletnih prostorih je hiša zasnovana tako, da jih lahko uporabimo kot poslovne prostore, saj imajo zunanji vhod in primerno stropno višino. Kletni prostori nudijo več funkcionalnih posameznih elementov, iz katerih imate tudi izhod na vrt in ogromno garažo, za več avtomobilov.

Ta etaža ima tudi svojo kopalnico s straniščem, dodatno kuhinjo, ki vam bo največ koristila v času sezone piknikov  in  shrambo za živila ter vinsko klet. V istem nadstropju imamo tudi sobo za rekreacijo in prostor za orodje.

Zunanjost čudovito dopolnjuje notranjost in omogoča prekrasne razglede v vseh letnih časih. Hiša je popolnoma ograjena in se do nje dostopa po kamnitih stopnicah do glavnega vhoda ali skozi garažna vrata, lahko tudi skozi spodnji stranski vhod. Ograja  ima kamnita, obokana vrata, ki  vodijo na vrt in se iz notranjosti avtomatsko zaklenejo, tako, da ste varni pred nepovabljenimi gosti. Parcela, ki obkroža hišo je ravna in razdeljena na dve terasi.

Hišo priporočamo poslovno usmerjenim osebam, ki lahko kletne prostore vnovčijo za svojo poslovno dejavnost. Preostali del hiše pa uporabijo za svoje razkošno stanovanje. V soseski že najdemo hiše podobnega tipa, ki so sledile omenjemu trendu in odlično lokacijo izkoristile za poslovne kot tudi bivalne namene in tako pišejo uspešno zgodbo.

Vsekakor lokacijo in hišo priporočamo družabnim in poslovnim ljudem, ki  prostornost  nepremičnine znajo izkoristiti za mreženje in osebne namene.

Vabim vas, da si v živo ogledate edinstveno priložnost na trgu resnično unikatne nepremičnine.

 

Denis Luthar, vaš posrednik

 • 2

Vaš agent

Osnovni podatki

 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Parcela: 650 m2
 • Zgrajeno: 1995

Vaši podatki

Vaši podatki

Vaši podatki

Primerljive ponudbe